REGISTRACIJA:
Tel.: +370 37 202048; +370 644 22448
El. paštas: info@romuvosklinika.lt
Adresas: Rotušės a.23, Kaunas 
  APMOKĖTI UŽ KONSULTACIJĄ

Giedra Ostrauskaitė

Giedra Ostrauskaitė

VAIKŲ IR PAAUGLIŲ PSICHIATRĖ


Giedra Ostrauskaitė – licencijuota vaikų ir paauglių psichiatrė, nuolat tobulinanti žinias psichodinaminės psichoterapijos ir psichofarmakologijos srityse. Dėl savo profesionalumo ir nuoširdumo ji puikiai užmezga ryšį ne tik su vaikais ir paaugliais, bet ir su jų tėvais, kas yra gyvybiškai svarbu siekiant ilgalaikių gydymo rezultatų.

Ji dirba su įvairiais emociniais, elgesio ir asmenybės sutrikimais, tarp jų yra nerimo sutrikimai, depresija, mokymosi sunkumai, dėmesio trūkumo ir hiperaktyvumo sutrikimai (ADHD), autizmo spektro sutrikimai. Savo praktikoje psichiatrė taiko išsamų gydymo metodą, apimantį tiek medikamentinį gydymą, tiek individualizuotą psichoterapinį konsultavimą, remiantis naujausiomis mokslinėmis įžvalgomis ir atsižvelgiant į kiekvieno paciento poreikius.

Specialistė į vaikų ir paauglių problemas žiūri išsamiai, ne tik identifikuodama simptomus, bet ir vertindama jų emocinę bei socialinę aplinką. Ji įsitikinusi, kad ankstyvos ir tinkamai pritaikytos intervencijos bei šeimos narių įsitraukimas gali žymiai pagerinti jaunų pacientų gyvenimo kokybę, suteikiant jiems daugiau pasitikėjimo savimi ir būtinų įgūdžių, kaip susidoroti su kasdienio gyvenimo iššūkiais.