REGISTRACIJA:
Tel.: +370 37 202048; +370 644 22448
El. paštas: info@romuvosklinika.lt
Adresas: Rotušės a.23, Kaunas 
  APMOKĖTI UŽ KONSULTACIJĄ

Lina Batutytė-Paimbrekienė

PSICHOLOGĖ


SPECIALIZACIJA:

Vaikų hiperaktyvumas, jautrumas, pykčio priepuoliai. Taip pat baimės, nerimas. Autizmo spektro sutrikimas.

Vaikų ir paauglių iki 18 metų konsultavimas lietuvių kalba. 

Tėveliai gali atvykti pasikonsultuoti ir dėl pačių mažiausiųjų.


APIE

„Aš netaisau vaikų, tačiau galiu padėti jiems pasijusti geriau“ – Violet Oaklander

Mano vardas Lina. Esu vaikų ir paauglių psichologė. Esu supratinga ir moku rasti priėjimą prie kiekvieno vaiko. Nuolatos keliu kvalifikaciją dalyvaudama mokymuose, seminaruose bei konferencijose.

Terapijos metu siekiu sukurti betarpišką terapinę atmosferą, kurioje vaikas, paauglys ir kiti šeimos nariai galėtų jaustis saugiai. Dirbu eklektiškai ir terapines technikas parenku pagal individualias kliento savybes, problemų pobūdį ir terapinius tikslus. Terapijos metu kalbame, piešiame, žaidžiame terapinius žaidimus, kartais vaikui, tėveliams ar visai šeimai užduodami namų darbai.

Darbas kartu

Pirmosios sesijos metu susitinkame su tėvais ir aptariame iššūkius, su kuriais susiduria šeima. Tėvai papasakoja apie savo vaiką, jo stiprybes bei sunkumus, aptariame terapinius tikslus. Vėlesniuose susitikimuose dirbu individualiai su vaiku ar paaugliu.

Iš anksto aptartu dažnumu susitinkame su tėvais aptarti pokyčius ar atsiradusius naujus iššūkius, šeimai teikiamos rekomendacijos, kaip galėtų elgtis toliau. Svarbiausia reguliarūs susitikimai. Geriausia kartą į savaitę, tačiau galima ir kartą per dvi savaites. Terapija trunka individualiai. Kai kuriems sunkumams išspręsti gali užtekti keleto susitikimų, o kai kuriems prireikia ir daugelį mėnesių besitęsiančios terapijos. Pokyčių atsiradimui bei užtvirtinimui prireikia laiko.

Iš kliento tikiuosi atvirumo, nuoširdumo bei atsakingumo, pavyzdžiui, pranešti iš anksto apie neatvykimą ar vėlavimą, atlikti paskirtas užduotis, laikytis rekomendacijų.

Kodėl terapija?

Po terapijos klientai jaučiasi ramiau, labiau užtikrinti ir pasitikintys savimi, įgavę „įrankių“, kaip savarankiškai spręsti kylančius sunkumus. Sustiprėja savivertė, pagerėja požiūris į save bei santykiai su aplinkiniais.


DARBO POBŪDIS

Su kiekvienu klientu dirbu individualiai. Būna ir bendrų susitikimų su tėvais ar šeima. 

Mano misija padėti vaikui geriau jaustis, geriau suprasti save ir savo jausmus, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Tėvams teikiu rekomendacijas bei palaikymą susiduriant su tėvystės iššūkiais.


PATIRTYS

  • 2012-2017 m. dirbau psichologe Kauno miesto socialinių paslaugų centre 
  • 2017-2023 m. buvau medicinos psichologe LSMU Kauno Klinikų vaikų reabilitacijos ligoninė “Lopšelis” 
  • 2023 m – iki dabar dirbu psichologe vaiko gerovės centre “Gynia”

Registracija internetu


Detalesnė informacija: info@romuvosklinika.lt arba telefonu: +370 644 22448